Hoofdpagina / ItaliŽ / Campings / Op Het Platteland
B&B rustieke minicamping bij Nederlanders in Abruzzo Italie (Roccafinadamo Penne, Abruzzen)

Antwoorden aan: (Via onderstaand formulier)
Website: www.roccadisotto.com
Telefoon: 0039085823463
 
In de regio Abruzzo, omlijst door de azuurblauwe Adriatische zee en met een prachtig uitzicht op de magische toppen van de Apennijnen, ligt een nog ongerept stukje ItaliŽ.

In een lieflijk landschap met groene heuvels vol oude olijfbomen, wijnranken, smalle riviertjes en kleine kronkelweggetjes, die leiden naar oude dorpjes, leven de Italianen nog zoals ze dat 50 jaar geleden deden. Hier in de regio Abruzzen, de groenste regio van ItaliŽ in de provincie Pescara lijkt het, alsof de tijd heeft stilgestaan.

Volgens oude tradities en in alle rust worden hier de lekkerste wijnen gemaakt en de beste olijfolie geperst. ItaliŽ puur!

In het voorjaar van 2005 zijn we uit Nederland vertrokken. In de gemeente Penne hebben we onze droom gevonden: Rocca di Sotto. In het dorpje Roccafinadamo, aan de voet van het Nationale Park Gran Sasso met uitzicht op de vallei, staat aan het einde van de weg ons historische rustieke boerderij.

Het oude steile pad, dat van boven naar de bergbeekje beneden loopt, heet van oudsher Rocca di Sotto, wat letterlijk Ďrots van benedení betekent.

Op het 10 hectare grote terrein in de grote olijfgaard tussen de eeuwenoude olijfbomen hebben we kleine terrassencamping met 15 ruime tentplaatsen gecreŽerd, voor maximaal 40 personen, om in alle rust midden in de natuur te kunnen kamperen. Daarnaast kunnen wij u onze Bed & Breakfast aanbieden met twee knusse kamers, een ingerichte de Waard tent of een blokhut om u van deze mooie regio te laten genieten.

Bent u op zoek naar het pure ItaliŽ, naar een prachtige omgeving waar het toerisme nog in zijn kinderschoenen staat, naar natuur rust en ruimte? Dan bent u bij ons van harte welkom!

Bij Ryanair boekt u al een retourticket vanaf Ä 50,00 p.p. incl. belastingen van bijv. Eindhoven Airport naar Aeroporto Internazionale d'Abruzzo Pescara .

Als u bij Ryanair boekt, dan biedt Herz u in Pescara (vliegveld) een auto aan vanaf ongeveer Ä 30,00 per dag.

Graag tot ziens op Rocca di Sotto!

Willeke & Jan

Contrada Montanari 3 Roccafinadamo 65017 Penne Pescara Abruzzi ItaliŽ Tel: 0039085823463

Terug naar de Hoofdpagina

Deze accommodatie werd reeds 15824 maal bekeken.


Meer foto's en informatie over beschikbaarheid via invul formulier.: 
 
Uw email adres: *
Bericht: *
Bijgevoegde foto:
Volgende types van bijlagen worden niet ondersteunt: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Maximum afmetingen van de foto :: 200KB
Code de sťcuritť: *
Recopiez le code de la case ci-dessus dans la case vide ci-dessous
 

Op Het Platteland

 
Titel
Maandag 05 December 2011
Oudoor, minicamping en bed & breakfast Agricamp Picobello in Le Marche (Montelparo, Marche) Oudoor, minicamping en bed & breakfast Agricamp Picobello in Le Marche Agricamp Picobello is niet zomaar een locatie om uw vakantie door te brengen. Denkend vanuit een totaalconcept trachten wij het onze gasten op verschillende wijzen naar de zin te maken. Dit op een manier waarop wij onze specifieke doelgroep weten te bereiken. Die doelgroep bestaat uit vakantiegangers die ru...
Agricamp Picobello, kleine camping, B & B, huurtent, MTB verhuur en Outdoor Italie - Le Marche (Montelparo, Marche) Agricamp Picobello, kleine camping, B & B, huurtent, MTB verhuur en Outdoor Italie - Le Marche Agricamp Picobello is niet zomaar een locatie om uw vakantie door te brengen. Denkend vanuit een totaalconcept trachten wij het onze gasten op verschillende wijzen naar de zin te maken. Dit op een manier waarop wij onze specifieke doelgroep weten te bereiken. Die doelgroep bestaat uit vakantiegangers die ru...
Zondag 04 December 2011
agricamping B&B lavandablu italie (Carassai Le Marche, Marche) agricamping B&B lavandablu italie biologische lavendel en olijfolie boerderij ,dichtbij de zee en het sibillini gebergte,kom en geniet van de rust en de natuur .
Zondag 27 November 2011
B&B rustieke minicamping bij Nederlanders in Abruzzo Italie (Roccafinadamo Penne, Abruzzen) B&B rustieke minicamping bij Nederlanders in Abruzzo Italie In de regio Abruzzo, omlijst door de azuurblauwe Adriatische zee en met een prachtig uitzicht op de magische toppen van de Apennijnen, ligt een nog ongerept stukje ItaliŽ. In een lieflijk landschap met groene heuvels vol oude olijfbomen, wijnranken, smalle riviertjes en kleine kronkelweggetjes, die le...

 

 

ÔĽŅ